Om oss

Tandläkaren med stort hjärta

Tandvårdsklinik som drivs av en erfaren tandläkare med erfarenhet från folktandvården i Värmland. 

Vi är mycket medvetna om tandhälsans stora betydelse för människors totala välbefinnande. Vi siktar därför på att förbättra tandhälsan och därmed hela ditt mående.

tandläkare värmland

Bästa möjliga tandvård på flera områden

Vi är din kompetenta och personliga tandläkare och har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tandvård inom en rad områden.

Vi erbjuder både traditionell tandvård, förebyggande behandlingar och estetiska ingrepp: tandundersökningar, borttagning av tandsten, rotfyllningar, tandreglering, proteser, implantat med mera – allt med modern teknik och uppdaterade kunskaper. 

Stor erfarenhet av tandvårdsrädsla

Patienten är alltid i fokus för oss och vi tar alltid väl hand om dig. Alla våra behandlingar är av högsta kvalitet och vi är dessutom mycket erfarna att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Oavsett vilken behandling du genomgår är du garanterad högsta kvalitet och ett gott omhändertagande.

Vi har på kort tid skaffat oss en återkommande krets med patienter som kommer tillbaka till oss när det är dags att ta hand om tänderna. Det är för oss det bästa betyg som finns. Att se en patient återkomma visar oss att vårt sätt att arbeta är det rätta. Vi fram emot att höra från dig och att även du i framtiden blir en återkommande patient till oss.

Våra behandlingar omfattas av tandvårdsstödet och vi hjälper gärna till med en avbetalningsplan för ditt tandläkarbesök om du behöver det.

Alla patienter ska lämna kliniken med en god tandhälsa – och ett stort leende på läpparna.

 

Högkvalitativ tandvård till förmånliga priser!